آ
-
آفات
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
-
آنتیاکسیدان
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
ا
-
ارزیابی حسی
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
-
ارزش اقتصادی
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
-
اسانس
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
-
استخراج عصاره
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
-
اقلیم
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
-
امولسیون
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
-
اندامهای مختلف
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
ب
-
بسته بندی و فرآوری
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
-
بومادران
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
پ
-
پایداری اکسایشی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
-
پراکندگی
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
-
پس از برداشت
بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
ت
-
ترکیبات شیمیایی گیاهی
مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
-
ترکیبات فنلی کل
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
-
ترویج
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
ج
-
جایگزین های چربی
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
-
جنس Ranunculus
مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
-
جنگلها و مراتع
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
ح
-
حفاظت
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
خ
-
خاک
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
-
خصوصیات شیمیایی
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
-
خواص دارویی
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
د
-
دیابت
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
-
دارویی
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
-
دارویی
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
ر
-
ریختشناسی
بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
ز
-
زیر خانواده Ranunculoideae
مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
-
زمان استخراج
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
-
زمان نگهداری
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
ژ
-
ژل آلوئهورا
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
ش
-
شلیل
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
-
شوری
بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
ص
-
صمغ کتیرا
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
ع
-
عصاره اتانولی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
-
عمر گلجایی
بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
-
عناب
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
-
عناصر معدنی میکرو و ماکرو
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
ف
-
فراسودمند
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
-
فراوری
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
ق
-
قدرت احیاکنندگی آهن
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
-
قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
گ
-
گیاهان دارویی
بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
-
گیاهان دارویی
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
-
گیاه دارویی
مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
-
گلدهی و قم
بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
-
گون سفید
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
ل
-
لبنیات
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
م
-
مزارع ترویجی
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
-
معیشت پایدار
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
-
میکروگرین
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
-
مواد موثره
بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
ه
-
هیدروکلوئید
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد